pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Taraftar Grubuna Müdahale

25.05.2019 - 03:23, Güncelleme: 25.05.2019 - 03:23
 

Kayseri'de Taraftar Grubuna Müdahale

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına karşı sosyal medya aracılığıyla bir araya gelerek yürüyüş düzenleyen gruba polis müdahale etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutlamalarını engellemek için bir araya gelip yürüyüş düzenleyen taraftar grubunu polis müdahale ederek dağıttı. Sosyal medya aracılığıyla "Kutlama yaptırmıyoruz" sloganıyla kentteki bir alışveriş merkezi önünde toplanan grup, Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüdü.Yürüyüş sırasında taşkınlıklar çıkması ve bir kişinin kurusıkı ile ateş açması üzerine polis gruba müdahale etti. TOMA'ların da kullanıldığı müdahale sonucu taraftar grubu dağıtıldı. Olaylarda yaralanan olmadı.
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına karşı sosyal medya aracılığıyla bir araya gelerek yürüyüş düzenleyen gruba polis müdahale etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutlamalarını engellemek için bir araya gelip yürüyüş düzenleyen taraftar grubunu polis müdahale ederek dağıttı.

Sosyal medya aracılığıyla "Kutlama yaptırmıyoruz" sloganıyla kentteki bir alışveriş merkezi önünde toplanan grup, Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüdü.

Yürüyüş sırasında taşkınlıklar çıkması ve bir kişinin kurusıkı ile ateş açması üzerine polis gruba müdahale etti.

TOMA'ların da kullanıldığı müdahale sonucu taraftar grubu dağıtıldı.

Olaylarda yaralanan olmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.