pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

2016-2017 Eğitim Ve Öğretim Döneminin Başlaması

20.09.2016 - 15:08, Güncelleme: 20.09.2016 - 15:08
 

2016-2017 Eğitim Ve Öğretim Döneminin Başlaması

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Alıcı, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Alıcı, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği yapan esnafla en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade etti. Mustafa Alıcı yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılının açıldığını belirterek, "Bugünün küçükleri, yarının büyükleri heyecan dolu. Bizler de evlatlarımızın heyecanını paylaşıyoruz. Evlatlarımızın can güvenliğini düşünerek kaliteli yolculuk yapmaları için servisçi üyelerimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyen Alıcı, velilerin servis araçlarını tercih ederken kurallara uyan servisleri tercih etmesini istedi.Alıcı, servis taşımacılığı yapan esnafın da kurallara uyması gerektiğini vurgulayarak, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği yapan esnafla en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Alıcı, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Alıcı, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği yapan esnafla en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade etti.

Mustafa Alıcı yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılının açıldığını belirterek, "Bugünün küçükleri, yarının büyükleri heyecan dolu. Bizler de evlatlarımızın heyecanını paylaşıyoruz. Evlatlarımızın can güvenliğini düşünerek kaliteli yolculuk yapmaları için servisçi üyelerimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyen Alıcı, velilerin servis araçlarını tercih ederken kurallara uyan servisleri tercih etmesini istedi.

Alıcı, servis taşımacılığı yapan esnafın da kurallara uyması gerektiğini vurgulayarak, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul servisçiliği yapan esnafla en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.