pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emre Kılınç Ameliyat Edildi

24.05.2019 - 13:58, Güncelleme: 24.05.2019 - 13:58
 

Emre Kılınç Ameliyat Edildi

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile yapılan maçta sakatlanan Demir Grup Sivasspor'un genç oyuncusu Emre Kılınç, ameliyat edildi. Sivasspor...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile yapılan maçta sakatlanan Demir Grup Sivasspor'un genç oyuncusu Emre Kılınç, ameliyat edildi. Sivasspor Kulübünden yapılan açıklamada, özel bir hastanedeki kontrollerinde kasık fıtığı tespit edilen Emre Kılınç'a, laparoskopik çift taraflı kasık fıtığı onarımı yapıldığı aktarıldı.Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Melih Paksoy, operasyonun başarılı geçtiği, sporcunun en kısa sürede sahalara dönebileceğini belirtti.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile yapılan maçta sakatlanan Demir Grup Sivasspor'un genç oyuncusu Emre Kılınç, ameliyat edildi. Sivasspor...


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile yapılan maçta sakatlanan Demir Grup Sivasspor'un genç oyuncusu Emre Kılınç, ameliyat edildi.

Sivasspor Kulübünden yapılan açıklamada, özel bir hastanedeki kontrollerinde kasık fıtığı tespit edilen Emre Kılınç'a, laparoskopik çift taraflı kasık fıtığı onarımı yapıldığı aktarıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Melih Paksoy, operasyonun başarılı geçtiği, sporcunun en kısa sürede sahalara dönebileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.