pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

23.05.2019 - 13:43, Güncelleme: 23.05.2019 - 13:43
 

Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan Günaydın, şehit ve gazilerin yaptıkları fedakarlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.Günaydın, ayrıca şehit aileleri ve gazilerin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını aktardı.Günaydın, "Şimdi size cep telefonumu vereceğim. Verdiğim numarayı aradığınızda telefonda karşınıza ben çıkacağım. Herhangi bir derdiniz, bir sıkıntınız varsa beni arayın. Bir isteğiniz olursa lütfen beni bilgilendirin." diye konuştu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise cennetle müjdelenen şehitlerin yakınlarıyla aynı sofrayı paylaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer de Türk milletinin şehit ve gazi ailelerine minnet ve şükran borçlu olduğunu kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.

Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan Günaydın, şehit ve gazilerin yaptıkları fedakarlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

Günaydın, ayrıca şehit aileleri ve gazilerin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını aktardı.

Günaydın, "Şimdi size cep telefonumu vereceğim. Verdiğim numarayı aradığınızda telefonda karşınıza ben çıkacağım. Herhangi bir derdiniz, bir sıkıntınız varsa beni arayın. Bir isteğiniz olursa lütfen beni bilgilendirin." diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise cennetle müjdelenen şehitlerin yakınlarıyla aynı sofrayı paylaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer de Türk milletinin şehit ve gazi ailelerine minnet ve şükran borçlu olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.