pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sanatçı Uğur Işılak Kayseri'de Konser Verdi

23.05.2019 - 11:38, Güncelleme: 23.05.2019 - 11:38
 

Sanatçı Uğur Işılak Kayseri'de Konser Verdi

KAYSERİ (AA) - Sanatçı Uğur Işılak, ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'de konser verdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Sanatçı Uğur Işılak, ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'de konser verdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dünya Ticareti Merkezi'ndeki ramazan etkinlikleri kapsamında verilen konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da izledi.Uğur Işılak konserinde, vatan ve memleket sevgisini türküleri ile anlattı. Kayserililerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Işılak, kendisini Kayserililerle buluşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'a teşekkür etti.Konser sonrası Başkan Büyükkılıç, Uğur Işılak'ın milli duyguları şaha kaldırdığını ve Kayseri'yi bereketlendirdiğini belirterek, sanatçıya çiçek verdi.
KAYSERİ (AA) - Sanatçı Uğur Işılak, ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'de konser verdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Sanatçı Uğur Işılak, ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'de konser verdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dünya Ticareti Merkezi'ndeki ramazan etkinlikleri kapsamında verilen konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da izledi.

Uğur Işılak konserinde, vatan ve memleket sevgisini türküleri ile anlattı. Kayserililerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Işılak, kendisini Kayserililerle buluşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Konser sonrası Başkan Büyükkılıç, Uğur Işılak'ın milli duyguları şaha kaldırdığını ve Kayseri'yi bereketlendirdiğini belirterek, sanatçıya çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.