pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Fetö/pdy Soruşturması

20.09.2016 - 11:53, Güncelleme: 20.09.2016 - 11:53
 

Karaman'da Fetö/pdy Soruşturması

Karaman merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda aralarında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı'nın da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı

KARAMAN (AA) - Karaman merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Genel Sekreter Yardımcısı'nın da aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Karaman merkezli Konya, Manisa, Adana, Burdur, Ankara, Şırnak, Kars ve Mersin'de operasyon düzenlendi. Operasyonda KMÜ Genel Sekreter Yardımcısı A.T, KMÜ Yapı İşleri Daire Başkanı S.Y, KMÜ Hukuk Müşaviri S.A. ile aralarında akademisyen, memur ve avukatların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Karaman merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda aralarında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı'nın da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı

KARAMAN (AA) - Karaman merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Genel Sekreter Yardımcısı'nın da aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Karaman merkezli Konya, Manisa, Adana, Burdur, Ankara, Şırnak, Kars ve Mersin'de operasyon düzenlendi.

Operasyonda KMÜ Genel Sekreter Yardımcısı A.T, KMÜ Yapı İşleri Daire Başkanı S.Y, KMÜ Hukuk Müşaviri S.A. ile aralarında akademisyen, memur ve avukatların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.