pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2016 - 16:53, Güncelleme: 19.09.2016 - 16:53
 

19 Eylül Gaziler Günü

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Türk milletini acılara boğan ve terör örgütlerine destek verenleri kınadığını ifade etti.Yıldız, Sakarya Meydan Muharebesi'nin Kurtuluş Savaşı'nın seyrini değiştirdiği ve bağımsız Türk devletinin yolunu açtığını belirterek, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 19 Eylül 1921’de bu zaferin anısına Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik ve mareşallik rütbesi vermiştir. Kahraman gaziler sizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşayan birer temsilcilerisiniz. Sizler şehitlerimizle birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Toprağı kanlarıyla sulayan şehitlerimiz yine kolunu bacağını bırakan gazilerimiz varlığımızın en büyük sebebidir." diye konuştu. Törene, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Niğde Belediye Başkan vekili Rıfat Özkan ile gazi dernekleri ve dernek üyesi gaziler katıldı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından protokol üyeleri, 15 Temmuz Şehitleri anma kutlamaları kapsamında Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda 15 Temmuz konulu resim sergisinin açılışını yaptı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Türk milletini acılara boğan ve terör örgütlerine destek verenleri kınadığını ifade etti.

Yıldız, Sakarya Meydan Muharebesi'nin Kurtuluş Savaşı'nın seyrini değiştirdiği ve bağımsız Türk devletinin yolunu açtığını belirterek, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 19 Eylül 1921’de bu zaferin anısına Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik ve mareşallik rütbesi vermiştir. Kahraman gaziler sizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşayan birer temsilcilerisiniz. Sizler şehitlerimizle birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Toprağı kanlarıyla sulayan şehitlerimiz yine kolunu bacağını bırakan gazilerimiz varlığımızın en büyük sebebidir." diye konuştu.

Törene, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Niğde Belediye Başkan vekili Rıfat Özkan ile gazi dernekleri ve dernek üyesi gaziler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından protokol üyeleri, 15 Temmuz Şehitleri anma kutlamaları kapsamında Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda 15 Temmuz konulu resim sergisinin açılışını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.