pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hırsızlık Şebekesinin Firari Şüphelilerine Operasyon

17.05.2019 - 14:38, Güncelleme: 17.05.2019 - 14:38
 

Hırsızlık Şebekesinin Firari Şüphelilerine Operasyon

Kayseri'de bir şirketin nakit hatlarından kablo çaldıkları ileri sürülen şebekenin 6 üyesi daha yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir şirketin enerji ve haberleşme hattından kablo çaldıkları iddiasıyla aranan 10 kişilik şebekenin 6 üyesi daha gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde telekomünikasyon firmasına ait hatlardan kablo hırsızlığı yapan şebekenin firari üyelerine yönelik çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Şüpheliler Alican K. (19), Caner K. (20), Resul K. (29), Ayhan K. (20), Polat G. (21) ve Bülent Ş. (29), gözaltına alındı.Zanlıların ikametlerinde olayda kullanılan araç ve suç aletleri de bulundu.Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen şüphelilerin, 18 hırsızlık olayından arandığı öğrenildi.Operasyon kapmasında, şebekenin 4 üyesi daha önce tutuklanmıştı.
Kayseri'de bir şirketin nakit hatlarından kablo çaldıkları ileri sürülen şebekenin 6 üyesi daha yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir şirketin enerji ve haberleşme hattından kablo çaldıkları iddiasıyla aranan 10 kişilik şebekenin 6 üyesi daha gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde telekomünikasyon firmasına ait hatlardan kablo hırsızlığı yapan şebekenin firari üyelerine yönelik çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Şüpheliler Alican K. (19), Caner K. (20), Resul K. (29), Ayhan K. (20), Polat G. (21) ve Bülent Ş. (29), gözaltına alındı.

Zanlıların ikametlerinde olayda kullanılan araç ve suç aletleri de bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen şüphelilerin, 18 hırsızlık olayından arandığı öğrenildi.

Operasyon kapmasında, şebekenin 4 üyesi daha önce tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.