pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerden Kaymakam Girgin’e Ziyareti

16.05.2019 - 16:38, Güncelleme: 16.05.2019 - 16:38
 

Gençlerden Kaymakam Girgin’e Ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik ve Spor Müdürü Kenan Şentürk ile gençler, Kaymakam Murat Girgin'i ziyaret etti.Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik ve Spor Müdürü Kenan Şentürk ile gençler, Kaymakam Murat Girgin'i ziyaret etti.Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Şentürk, hafta boyunca yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.19 Mayıs'ın Atatürk tarafından gençlere verilen önemi göstermek adına Türk gençliğine armağan edilen bir bayram olduğunu belirten Kaymakam Girgin de geleceğin teminatı olan gençlerin haftasını tebrik etti. Öğrencilerle sohbet ederek, gençlerin geleceği için iyi dilek ve temennilerde bulunan Girgin, ziyarete katılan gençlere kitap hediye etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik ve Spor Müdürü Kenan Şentürk ile gençler, Kaymakam Murat Girgin'i ziyaret etti.Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik ve Spor Müdürü Kenan Şentürk ile gençler, Kaymakam Murat Girgin'i ziyaret etti.

Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Şentürk, hafta boyunca yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

19 Mayıs'ın Atatürk tarafından gençlere verilen önemi göstermek adına Türk gençliğine armağan edilen bir bayram olduğunu belirten Kaymakam Girgin de geleceğin teminatı olan gençlerin haftasını tebrik etti.

Öğrencilerle sohbet ederek, gençlerin geleceği için iyi dilek ve temennilerde bulunan Girgin, ziyarete katılan gençlere kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.