pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaralı Yavru Puhu Kuşu Tedaviye Alındı

16.05.2019 - 10:08, Güncelleme: 16.05.2019 - 10:08
 

Yaralı Yavru Puhu Kuşu Tedaviye Alındı

KONYA (AA) - Konya'da, yaralı vaziyette bulunan yavru puhu kuşu koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü'ne...

KONYA (AA) - Konya'da, yaralı vaziyette bulunan yavru puhu kuşu koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Konya'nın Akören ilçesinde bir vatandaş tarafından yaralı bir kuş bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti.Adrese giden ekipler, yaralı kuşun, yavru bir puhu kuşu olduğunu belirledi. Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliği'ne teslim edilen yaralı kuşun, tedavisi sonrasında yeniden doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.
KONYA (AA) - Konya'da, yaralı vaziyette bulunan yavru puhu kuşu koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü'ne...

KONYA (AA) - Konya'da, yaralı vaziyette bulunan yavru puhu kuşu koruma altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Konya'nın Akören ilçesinde bir vatandaş tarafından yaralı bir kuş bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Adrese giden ekipler, yaralı kuşun, yavru bir puhu kuşu olduğunu belirledi.

Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliği'ne teslim edilen yaralı kuşun, tedavisi sonrasında yeniden doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.