pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Ticaret Borsası Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

15.05.2019 - 12:48, Güncelleme: 15.05.2019 - 12:48
 

Sivas Ticaret Borsası Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası üyeleri, Gürün ilçesinde düzenlenen iftar programında buluştu. Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ramazanda...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası üyeleri, Gürün ilçesinde düzenlenen iftar programında buluştu. Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ramazanda Gürün ilçesindeki borsa üyeleri bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Ramazan boyu bu tür buluşmaları diğer ilçelerde de sürdüreceklerini ifade eden Hastaoğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz ilçe iftarlarımızdan ilkini Yıldızeli'de yaptık, ikincisini Gürün'de yapıyoruz. Programımıza katılan Gürün Kaymakamı Reşir Özer Ödemir ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Siz değerli üyelerimizin desteği ile meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte borsamızda yeni projeler üreterek hizmeti daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası üyeleri, Gürün ilçesinde düzenlenen iftar programında buluştu. Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ramazanda...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası üyeleri, Gürün ilçesinde düzenlenen iftar programında buluştu.

Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ramazanda Gürün ilçesindeki borsa üyeleri bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan boyu bu tür buluşmaları diğer ilçelerde de sürdüreceklerini ifade eden Hastaoğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz ilçe iftarlarımızdan ilkini Yıldızeli'de yaptık, ikincisini Gürün'de yapıyoruz. Programımıza katılan Gürün Kaymakamı Reşir Özer Ödemir ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Siz değerli üyelerimizin desteği ile meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte borsamızda yeni projeler üreterek hizmeti daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.