pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'dan Kısa Kısa

14.05.2019 - 21:28, Güncelleme: 14.05.2019 - 21:28
 

Ankara'dan Kısa Kısa

Dünya Çiftçiler Günü

ANKARA (AA) - Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, "Tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun" dedi.Ateş, yaptığı açıklamada, Beypazarı çiftçisinin üretken, çalışmayı seven, yeniliklere açık ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak, üretimdeki kapasitesini artırmanın çabasında olduğunu vurguladı.Tüm çiftçilerin gününü kutlayan Ateş, "Tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun" dedi.- İftar programı Nallıhan Belediyesi iftar programı düzenledi.Ayhan Sümer Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı, Belediye Meclis Üyesi Serhat Selvi ve Mucize Eller Atölyesi'nin kursiyerleri katıldı.Etkinlikte engelli çocukların aileleriyle tek tek ilgilenen Öntaş, "Çocuklardan sevgiyi eksik etmeyim. En büyük engel sevgisizlik" dedi.
Dünya Çiftçiler Günü

ANKARA (AA) - Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, "Tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun" dedi.

Ateş, yaptığı açıklamada, Beypazarı çiftçisinin üretken, çalışmayı seven, yeniliklere açık ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak, üretimdeki kapasitesini artırmanın çabasında olduğunu vurguladı.

Tüm çiftçilerin gününü kutlayan Ateş, "Tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun" dedi.

- İftar programı

Nallıhan Belediyesi iftar programı düzenledi.

Ayhan Sümer Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı, Belediye Meclis Üyesi Serhat Selvi ve Mucize Eller Atölyesi'nin kursiyerleri katıldı.

Etkinlikte engelli çocukların aileleriyle tek tek ilgilenen Öntaş, "Çocuklardan sevgiyi eksik etmeyim. En büyük engel sevgisizlik" dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.