pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çolak'tan Esnaf Ziyaretleri

14.05.2019 - 15:03, Güncelleme: 14.05.2019 - 15:03
 

Başkan Çolak'tan Esnaf Ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, esnaflarla sürekli görüşerek, onların taleplerine göre çalışmalarını şekillendireceklerini...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, esnaflarla sürekli görüşerek, onların taleplerine göre çalışmalarını şekillendireceklerini bildirdi.İlçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek talep ve görüşlerini alan Çolak, daha yaşanabilir bir Kaman için her kesimin fikirlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.Çolak, "Yerel seçimlerin ardından göreve geldiğimiz günden bu yana, hazırladığımız projeler doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçede her mahalle ve sokağa dokunarak gelişimlerini sağlayacağız. Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, esnaflarla sürekli görüşerek, onların taleplerine göre çalışmalarını şekillendireceklerini...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, esnaflarla sürekli görüşerek, onların taleplerine göre çalışmalarını şekillendireceklerini bildirdi.

İlçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek talep ve görüşlerini alan Çolak, daha yaşanabilir bir Kaman için her kesimin fikirlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Çolak, "Yerel seçimlerin ardından göreve geldiğimiz günden bu yana, hazırladığımız projeler doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçede her mahalle ve sokağa dokunarak gelişimlerini sağlayacağız. Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz." ifadelerini kullandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.