pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Girişimcilik Kursu

14.05.2019 - 14:03, Güncelleme: 14.05.2019 - 14:03
 

Beypazarı'nda Girişimcilik Kursu

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, KOSGEB aracılığıyla iş yeri açacaklara yönelik "Girişimcilik" kursunun başlatılacağını...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, KOSGEB aracılığıyla iş yeri açacaklara yönelik "Girişimcilik" kursunun başlatılacağını bildirdi. HEM Müdürü Hüseyin Kaplan, 23 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak kurs için başvuruların sürdüğünü, başvuruların 16 Mayıs'ta sona ereceğini söyledi.Kaplan, girişimcilik kursu için başvuruların elektronik ortam üzerinden veya Belediye Başkanlığı İŞKUR servisinden yapılabileceğini aktardı.Şimdiye kadar HEM olarak 250'ye yakın dalda kurs açtıklarını, kurslardan şimdiye kadar 6 bin kişinin yaralandığını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, KOSGEB aracılığıyla iş yeri açacaklara yönelik "Girişimcilik" kursunun başlatılacağını...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, KOSGEB aracılığıyla iş yeri açacaklara yönelik "Girişimcilik" kursunun başlatılacağını bildirdi.

HEM Müdürü Hüseyin Kaplan, 23 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak kurs için başvuruların sürdüğünü, başvuruların 16 Mayıs'ta sona ereceğini söyledi.

Kaplan, girişimcilik kursu için başvuruların elektronik ortam üzerinden veya Belediye Başkanlığı İŞKUR servisinden yapılabileceğini aktardı.

Şimdiye kadar HEM olarak 250'ye yakın dalda kurs açtıklarını, kurslardan şimdiye kadar 6 bin kişinin yaralandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.