pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Akın, Engellilerle İftar Yaptı

14.05.2019 - 13:38, Güncelleme: 14.05.2019 - 13:38
 

Vali Akın, Engellilerle İftar Yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, engellileri ziyaret ederek, onlarla iftar yaptı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın, eşi Saliha...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, engellileri ziyaret ederek, onlarla iftar yaptı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın, eşi Saliha Akın ile Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar programında engellilerle bir araya geldi.Ziyarette konuşan Vali Akın, Ramazan ayının güzel bir akşamında engellilerle aynı ortamda iftar yapmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.Engellilerin tedavilerinin yanı sıra sosyal aktivite yapmaları konusuna da önem verdiklerini vurgulayan Akın, "Engelli olmak hayatta hiçbir şey için problem olmamalıdır. Burada kalan her yaştaki engelli kardeşlerimiz çeşitli kurslarla becerilerini geliştiriyor, bakımları en iyi şekilde yapılıyor ve devletin sunduğu tüm imkanlardan faydalanıyorlar. Bakıma muhtaç engelli kardeşlere daha sağlıklı bir ortamda yaşama imkanı sunmak için gereken çalışmaları yapmaktayız. Fırsat buldukça engelli kardeşlerimizle bir araya geliyor, yüzlerini güldürmeye gayret ediyoruz. Böylesine mübarek bir zamanda onlarla iftar yapmak istedik. Bütün engelli kardeşlerimize sağlıklı, mutlu huzurlu ömürler diliyorum." diye konuştu.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara, Bakım Merkezi Müdürü Arif Atak, Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ve kurum yöneticileri de iftar programında yer aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, engellileri ziyaret ederek, onlarla iftar yaptı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın, eşi Saliha...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, engellileri ziyaret ederek, onlarla iftar yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın, eşi Saliha Akın ile Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar programında engellilerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Vali Akın, Ramazan ayının güzel bir akşamında engellilerle aynı ortamda iftar yapmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Engellilerin tedavilerinin yanı sıra sosyal aktivite yapmaları konusuna da önem verdiklerini vurgulayan Akın, "Engelli olmak hayatta hiçbir şey için problem olmamalıdır. Burada kalan her yaştaki engelli kardeşlerimiz çeşitli kurslarla becerilerini geliştiriyor, bakımları en iyi şekilde yapılıyor ve devletin sunduğu tüm imkanlardan faydalanıyorlar. Bakıma muhtaç engelli kardeşlere daha sağlıklı bir ortamda yaşama imkanı sunmak için gereken çalışmaları yapmaktayız. Fırsat buldukça engelli kardeşlerimizle bir araya geliyor, yüzlerini güldürmeye gayret ediyoruz. Böylesine mübarek bir zamanda onlarla iftar yapmak istedik. Bütün engelli kardeşlerimize sağlıklı, mutlu huzurlu ömürler diliyorum." diye konuştu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara, Bakım Merkezi Müdürü Arif Atak, Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ve kurum yöneticileri de iftar programında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.