pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gaziler Günü

19.09.2016 - 11:58, Güncelleme: 19.09.2016 - 11:58
 

Gaziler Günü

Karaman Valisi Tapsız, kutlama mesajı yayımladı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Tapsız, mesajında, yüce Türk milletinin tarihi boyunca vatanı, bayrağı, bağımsızlığı ve kutsal saydığı değerler uğruna mücadeleler verdiğini ve eşsiz zaferler kazandığını belirtti.Bugün de birlik ve bütünlüğe kasteden bölücü teröre karşı kararlılıkla sürdürülen mücadelede eşsiz kahramanlıklarda bulunan şehitlere ve gazilere çok şey borç olduklarını vurgulayan Tapsız, şunları kaydetti:"Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve ebedi varlığını korumak, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için, canlarını hiç tereddüt etmeden siper etmiş, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yüce Atatürk'e mareşal ve gazi unvanını vermesi, onun yüce kişiliğinde şehit ve gazilerimize beslediği minnet duygularının bir anlatımı olmuştur. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın simgeleri olarak sonsuza kadar gönüllerde yaşayacaktır."
Karaman Valisi Tapsız, kutlama mesajı yayımladı
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Tapsız, mesajında, yüce Türk milletinin tarihi boyunca vatanı, bayrağı, bağımsızlığı ve kutsal saydığı değerler uğruna mücadeleler verdiğini ve eşsiz zaferler kazandığını belirtti.
Bugün de birlik ve bütünlüğe kasteden bölücü teröre karşı kararlılıkla sürdürülen mücadelede eşsiz kahramanlıklarda bulunan şehitlere ve gazilere çok şey borç olduklarını vurgulayan Tapsız, şunları kaydetti:
"Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve ebedi varlığını korumak, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için, canlarını hiç tereddüt etmeden siper etmiş, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yüce Atatürk'e mareşal ve gazi unvanını vermesi, onun yüce kişiliğinde şehit ve gazilerimize beslediği minnet duygularının bir anlatımı olmuştur. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın simgeleri olarak sonsuza kadar gönüllerde yaşayacaktır."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.