pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erkekler Hentbolda Türkiye Kupası Sahibini Buluyor

14.05.2019 - 10:13, Güncelleme: 14.05.2019 - 10:13
 

Erkekler Hentbolda Türkiye Kupası Sahibini Buluyor

Beşiktaş Mogaz ile SELKA Eskişehir Hentbol final maçında yarın İzmir'de karşılaşacak

İZMİR (AA) - Erkekler hentbolda Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş Mogaz ile SELKA Eskişehir Hentbol yarın İzmir'de karşılaşacak.Celal Atik Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de başlayacak Beşiktaş Mogaz-SELKA Eskişehir Hentbol maçının kazananı Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek.Beşiktaş Mogaz, son 5'i üst üste olmak üzere şimdiye kadar 13 kez kupaya uzandı. SELKA Eskişehir Hentbol ise ilk kez finalde mücadele edecek.
Beşiktaş Mogaz ile SELKA Eskişehir Hentbol final maçında yarın İzmir'de karşılaşacak

İZMİR (AA) - Erkekler hentbolda Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş Mogaz ile SELKA Eskişehir Hentbol yarın İzmir'de karşılaşacak.

Celal Atik Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de başlayacak Beşiktaş Mogaz-SELKA Eskişehir Hentbol maçının kazananı Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek.

Beşiktaş Mogaz, son 5'i üst üste olmak üzere şimdiye kadar 13 kez kupaya uzandı.

SELKA Eskişehir Hentbol ise ilk kez finalde mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.