pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Engelliler Haftası

14.05.2019 - 10:03, Güncelleme: 14.05.2019 - 10:03
 

Engelliler Haftası

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Engelliler Haftası" dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı.Valilik tarafından bir restoranda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Engelliler Haftası" dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı.Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan Günaydın, engel tanımayan bireylerle beraber olduklarını söyledi.Son yıllarda engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için önemli imkanların sunulduğunu anlatan Günaydın, "Kamuda çalışan engelli bireylerin istihdamında önemli adımlar atıldı. Beş bin civarında olan istihdam sayısı 50 binlere çıkmış durumda. Özel sektörün de bu kardeşlerimizin işe alınmasında gösterdikleri gayret için teşekkür ederim. Bizler sadece engelli kardeşlerimizi değil, onların ailelerini de düşünmek zorundayız. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Etkinlikte emeği geçenlere teşekküre ediyorum." diye konuştu.Ramazan ayında berber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise sevincin paylaştıkça çoğaldığını kaydetti.Program çeşitli gösterilerin ardından sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Engelliler Haftası" dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı.Valilik tarafından bir restoranda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Engelliler Haftası" dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı.

Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan Günaydın, engel tanımayan bireylerle beraber olduklarını söyledi.

Son yıllarda engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için önemli imkanların sunulduğunu anlatan Günaydın, "Kamuda çalışan engelli bireylerin istihdamında önemli adımlar atıldı. Beş bin civarında olan istihdam sayısı 50 binlere çıkmış durumda. Özel sektörün de bu kardeşlerimizin işe alınmasında gösterdikleri gayret için teşekkür ederim. Bizler sadece engelli kardeşlerimizi değil, onların ailelerini de düşünmek zorundayız. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Etkinlikte emeği geçenlere teşekküre ediyorum." diye konuştu.

Ramazan ayında berber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise sevincin paylaştıkça çoğaldığını kaydetti.

Program çeşitli gösterilerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.