pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ab Türkiye Delegasyonundan Ramazan Etkinliği

12.05.2019 - 23:13, Güncelleme: 12.05.2019 - 23:13
 

Ab Türkiye Delegasyonundan Ramazan Etkinliği

AB Türkiye Delegasyonu, her yıl 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikler çerçevesinde ramazan eğlenceleri çadırı kurdu

ANKARA (AA) - Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, her yıl 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikler kapsamında ramazan eğlenceleri çadırı kurdu.Çukurambar’daki Uğur Mumcu Parkı'nda kurulan, iftar sonrası ücretsiz eğlencelerin ve ikramların yer aldığı çadırda, Hacivat-Karagöz gösterileri, kukla gösterisi, sihirbaz şovu, palyaçolar, hokkabazlar, kanto gösterisi, orta oyunu ve meddah gösterisi sergilendi. Ramazan çadırına aileleriyle gelen çocuklar, çeşitli animasyonlar, yüz boyama aktivitesi ve köpük şovu gibi kendi yaşlarına uygun faaliyetlerde eğlendi. Gece boyunca çadırı ziyaret eden misafirlere, ramazana özgü horoz şekeri, şerbet, macun, pamuk şekeri, mısır, çay ve kahve gibi ikramlarda bulunuldu.
AB Türkiye Delegasyonu, her yıl 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikler çerçevesinde ramazan eğlenceleri çadırı kurdu

ANKARA (AA) - Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, her yıl 9 Mayıs Avrupa Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikler kapsamında ramazan eğlenceleri çadırı kurdu.

Çukurambar’daki Uğur Mumcu Parkı'nda kurulan, iftar sonrası ücretsiz eğlencelerin ve ikramların yer aldığı çadırda, Hacivat-Karagöz gösterileri, kukla gösterisi, sihirbaz şovu, palyaçolar, hokkabazlar, kanto gösterisi, orta oyunu ve meddah gösterisi sergilendi.

Ramazan çadırına aileleriyle gelen çocuklar, çeşitli animasyonlar, yüz boyama aktivitesi ve köpük şovu gibi kendi yaşlarına uygun faaliyetlerde eğlendi.

Gece boyunca çadırı ziyaret eden misafirlere, ramazana özgü horoz şekeri, şerbet, macun, pamuk şekeri, mısır, çay ve kahve gibi ikramlarda bulunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.