pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Köse Yol Çalışmalarını İnceledi

10.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 10.05.2019 - 13:13
 

Belediye Başkanı Köse Yol Çalışmalarını İnceledi

ANKARA (AA) - Ankara’nın Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçedeki yol yapım çalışmalarını inceledi.Köse, ilçedeki Şehit Cengiz Topel Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçedeki yol yapım çalışmalarını inceledi.Köse, ilçedeki Şehit Cengiz Topel Mahallesi'nde yer alan 406. ve 386. sokaklarda gerçekleştirilen yol açım çalışmasını yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.İncelemeler sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Köse, "Ekiplerimiz ilçemizde farklı noktalarda yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız daha rahat ulaşım sağlayacak. Bölgemize alternatif yollar kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.Köse, yol çalışmalarını gelişime açık ve yapılaşmanın yoğun olduğu yerlerde vatandaşların talepleri doğrultusunda yaptıklarını söyleyerek, şunları kaydetti:"Mamak’ta yerleşim alanları büyüyor ve yeni yollara ihtiyaç duyuluyor. Bizde uzak ve yakın kavramları yok, her mahalleye eşit hizmet anlayışımızı sürdürecek, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttıracağız."
ANKARA (AA) - Ankara’nın Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçedeki yol yapım çalışmalarını inceledi.Köse, ilçedeki Şehit Cengiz Topel Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçedeki yol yapım çalışmalarını inceledi.

Köse, ilçedeki Şehit Cengiz Topel Mahallesi'nde yer alan 406. ve 386. sokaklarda gerçekleştirilen yol açım çalışmasını yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeler sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Köse, "Ekiplerimiz ilçemizde farklı noktalarda yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız daha rahat ulaşım sağlayacak. Bölgemize alternatif yollar kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.

Köse, yol çalışmalarını gelişime açık ve yapılaşmanın yoğun olduğu yerlerde vatandaşların talepleri doğrultusunda yaptıklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

"Mamak’ta yerleşim alanları büyüyor ve yeni yollara ihtiyaç duyuluyor. Bizde uzak ve yakın kavramları yok, her mahalleye eşit hizmet anlayışımızı sürdürecek, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttıracağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.