pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Modern Eğitim Koleji, Google'ın Proje Yarışmasında İlk 100'de

Spor 08.05.2019 - 15:13, Güncelleme: 08.05.2019 - 15:13
 

Modern Eğitim Koleji, Google'ın Proje Yarışmasında İlk 100'de

İSTANBUL (AA) - Google, dünyanın her yerinden 13-18 yaş arasındaki gençlerin çevre, teknoloji, yapay zeka, enerji, sağlık gibi bir çok kategoride 2019...

İSTANBUL (AA) - Google, dünyanın her yerinden 13-18 yaş arasındaki gençlerin çevre, teknoloji, yapay zeka, enerji, sağlık gibi bir çok kategoride 2019 yılı için açtığı proje yarışmasında Modern Eğitim Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ekrem Emre Karagöz, Salih Mirza Aydın ve danışmanları Zafer Türkmen’in Koldaki Kasları Algılayan Yapay El projesi dünya genelinde tüm projeler arasında ilk 100'e girdi.Modern Eğitim Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, yarışma çevre, teknoloji, robot teknolojileri, uzay, sağlık, topluluk, yemek, yapay zeka, seyahat ve enerji kategorilerini içeriyor. Google, bölgesel finalistleri Nisan 2019'da açıkladı, bu finalistlerin arasından seçilecek dünya finalistlerini ise Mayıs 2019'da açıklayacak.
İSTANBUL (AA) - Google, dünyanın her yerinden 13-18 yaş arasındaki gençlerin çevre, teknoloji, yapay zeka, enerji, sağlık gibi bir çok kategoride 2019...

İSTANBUL (AA) - Google, dünyanın her yerinden 13-18 yaş arasındaki gençlerin çevre, teknoloji, yapay zeka, enerji, sağlık gibi bir çok kategoride 2019 yılı için açtığı proje yarışmasında Modern Eğitim Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ekrem Emre Karagöz, Salih Mirza Aydın ve danışmanları Zafer Türkmen’in Koldaki Kasları Algılayan Yapay El projesi dünya genelinde tüm projeler arasında ilk 100'e girdi.

Modern Eğitim Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, yarışma çevre, teknoloji, robot teknolojileri, uzay, sağlık, topluluk, yemek, yapay zeka, seyahat ve enerji kategorilerini içeriyor.

Google, bölgesel finalistleri Nisan 2019'da açıkladı, bu finalistlerin arasından seçilecek dünya finalistlerini ise Mayıs 2019'da açıklayacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.