pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Şüpheli Ölüm

08.05.2019 - 14:53, Güncelleme: 08.05.2019 - 14:53
 

Nevşehir'de Şüpheli Ölüm

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı köyünde bir kişi, hayvanlara yem vermek için gittiği ahırda ölü bulundu.Evinin yakınındaki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı köyünde bir kişi, hayvanlara yem vermek için gittiği ahırda ölü bulundu.Evinin yakınındaki ahıra büyükbaş hayvanlara yem vermeye giden Yunus Şahin (60), uzun süre eve dönmeyince ailesi tarafından ahırda hareketsiz yatarken bulundu.Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi.İncelemenin ardından Şahin'in cesedi, hastane morguna kaldırıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı köyünde bir kişi, hayvanlara yem vermek için gittiği ahırda ölü bulundu.Evinin yakınındaki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı köyünde bir kişi, hayvanlara yem vermek için gittiği ahırda ölü bulundu.

Evinin yakınındaki ahıra büyükbaş hayvanlara yem vermeye giden Yunus Şahin (60), uzun süre eve dönmeyince ailesi tarafından ahırda hareketsiz yatarken bulundu.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi.

İncelemenin ardından Şahin'in cesedi, hastane morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.