pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İş Sağlığı Ve Güvenliği Haftası

08.05.2019 - 13:28, Güncelleme: 08.05.2019 - 13:28
 

İş Sağlığı Ve Güvenliği Haftası

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" etkinlikleri kapsamında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" etkinlikleri kapsamında, öğrenciler tarafından hazırlanan proje sergisi açıldı.KAYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO fuaye alanında düzenlenen serginin açılışına, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Doç. Dr Semra Aksoylu, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Benli ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, iş sağlığı ve güvenliği konusunun gelişmiş toplumlarda insana verilen önemin bir göstergesi olduğunu belirtti.Karamustafa, "Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliğine ciddi önem verildiğini biliyoruz. Gelişmiş toplumlarda iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verilmektedir. Bu bağlamda Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, bu alanda güzel çalışmalarda bulunmakta ve eğitimini vermektedir." ifadelerini kullandı.Konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, beraberindeki üniversite ve okul yöneticileriyle serginin açılış kurdelesini kesti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" etkinlikleri kapsamında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" etkinlikleri kapsamında, öğrenciler tarafından hazırlanan proje sergisi açıldı.

KAYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO fuaye alanında düzenlenen serginin açılışına, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Doç. Dr Semra Aksoylu, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Benli ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, iş sağlığı ve güvenliği konusunun gelişmiş toplumlarda insana verilen önemin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Karamustafa, "Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliğine ciddi önem verildiğini biliyoruz. Gelişmiş toplumlarda iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verilmektedir. Bu bağlamda Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, bu alanda güzel çalışmalarda bulunmakta ve eğitimini vermektedir." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, beraberindeki üniversite ve okul yöneticileriyle serginin açılış kurdelesini kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.