pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yeşilay'dan Bağımlılıkla Mücadele Çağrısı

18.09.2016 - 09:13, Güncelleme: 18.09.2016 - 09:13
 

Yeşilay'dan Bağımlılıkla Mücadele Çağrısı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Toprak, okulların açılmasıyla öğrenci, öğretmen ve velileri, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığıyla mücadele çağırdı

ANKARA (AA) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak, okulların açılmasıyla öğrenci, öğretmen ve velileri, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığıyla mücadeleye davet etti.Toprak, yarın başlayacak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yayımladığı mesajda, sigara ve alkole başlama yaşının ilkokul seviyesine indiğine dikkat çekti. Erken önlem alınmadığı takdirde felaketin daha da büyüyeceğini ifade eden Toprak, sağlıklı bir gelecek için sağlıklı bir neslin yetişmesi gerektiğine dikkat çekti. Zararlı alışkanlıkların önünü kesmek için birtakım tedbirlerin alınması gerektiğini kaydeden Toprak, çocuklara ilk rol modal olan anne ve babaların çok dikkatli olmasını istedi.Toprak şunları kaydetti: "Çocuğunun okul hayatına başlarken arkadaş çevresini ve ailelerini iyi tanıması ve çocuğunun takipçisi olması gerekir. Bildiğiniz gibi her şey sevgiyle başlar. Zor kullanarak bazı şeyleri yasaklamak çözüm değildir. Onlara şefkatle yaklaşıp, sorunlarını dinlemek gerekir. Bunun yanında öğretmenlerimize de çok iş düşmektedir. Okulların açılmasına öğrenci, öğretmen ve velileri, zararlı alışkanlıklarla mücadelede sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığı konularında savaşmaya davet ediyorum." 2016 -2017 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Toprak, Yeşilay Cemiyeti olarak zararlı alışkanlıkların takipçisi olacaklarını ve mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini belirtti.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Toprak, okulların açılmasıyla öğrenci, öğretmen ve velileri, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığıyla mücadele çağırdı

ANKARA (AA) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak, okulların açılmasıyla öğrenci, öğretmen ve velileri, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığıyla mücadeleye davet etti.

Toprak, yarın başlayacak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yayımladığı mesajda, sigara ve alkole başlama yaşının ilkokul seviyesine indiğine dikkat çekti.

Erken önlem alınmadığı takdirde felaketin daha da büyüyeceğini ifade eden Toprak, sağlıklı bir gelecek için sağlıklı bir neslin yetişmesi gerektiğine dikkat çekti. Zararlı alışkanlıkların önünü kesmek için birtakım tedbirlerin alınması gerektiğini kaydeden Toprak, çocuklara ilk rol modal olan anne ve babaların çok dikkatli olmasını istedi.

Toprak şunları kaydetti:

"Çocuğunun okul hayatına başlarken arkadaş çevresini ve ailelerini iyi tanıması ve çocuğunun takipçisi olması gerekir. Bildiğiniz gibi her şey sevgiyle başlar. Zor kullanarak bazı şeyleri yasaklamak çözüm değildir. Onlara şefkatle yaklaşıp, sorunlarını dinlemek gerekir. Bunun yanında öğretmenlerimize de çok iş düşmektedir. Okulların açılmasına öğrenci, öğretmen ve velileri, zararlı alışkanlıklarla mücadelede sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığı konularında savaşmaya davet ediyorum."

2016 -2017 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Toprak, Yeşilay Cemiyeti olarak zararlı alışkanlıkların takipçisi olacaklarını ve mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.