pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Renault Trucks Kâr Kaplanı Kampanyası ile avantaj sizde

17.09.2016 - 23:27, Güncelleme: 17.09.2016 - 23:27
 

Renault Trucks Kâr Kaplanı Kampanyası ile avantaj sizde

Renault Trucks, sonbahara özel kampanyası ile hem sizleri kâra geçiriyor hem de Euro 6 standartlarını daha kârlı kılıyor.

 Renault Trucks, sonbahara özel kampanyası ile hem sizleri kâra geçiriyor hem de Euro 6 standartlarını daha kârlı kılıyor. 19 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında devam edecek kampanya boyunca 2016 model Euro 6 araçlar, 24 aya kadar %0 faiz avantajı ile sunuluyor. Üstelik kampanyaya dahil ücretsiz dört bakım paketi ile kârlılığınız katlanıyor. Yakıt tasarrufu ve düşük işletim maliyetleri ile her zaman kârlılığınızı arttırmayı hedefleyen Renault Trucks, düzenlediği yeni kampanyası sayesinde satın alma avantajını da birlikte sunuyor. 2016 Sonbaharına özel hazırlanan kampanya ile filonuzu en kârlı şekilde Euro 6 standartlarına yükseltmek elinizde. 
Renault Trucks, sonbahara özel kampanyası ile hem sizleri kâra geçiriyor hem de Euro 6 standartlarını daha kârlı kılıyor.

 

Renault Trucks, sonbahara özel kampanyası ile hem sizleri kâra geçiriyor hem de Euro 6 standartlarını daha kârlı kılıyor. 19 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında devam edecek kampanya boyunca 2016 model Euro 6 araçlar, 24 aya kadar %0 faiz avantajı ile sunuluyor. Üstelik kampanyaya dahil ücretsiz dört bakım paketi ile kârlılığınız katlanıyor.

 

Yakıt tasarrufu ve düşük işletim maliyetleri ile her zaman kârlılığınızı arttırmayı hedefleyen Renault Trucks, düzenlediği yeni kampanyası sayesinde satın alma avantajını da birlikte sunuyor. 2016 Sonbaharına özel hazırlanan kampanya ile filonuzu en kârlı şekilde Euro 6 standartlarına yükseltmek elinizde. 

renault-trucks_kampanya-gorsel_1.jpgrenault-trucks_gorsel3.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.