pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Dünya Gençleri" Kayseri'de Buluştu

07.05.2019 - 12:23, Güncelleme: 07.05.2019 - 12:23
 

"Dünya Gençleri" Kayseri'de Buluştu

KAYSERİ (AA) - Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı'nın desteğiyle 8 ülke ve kültürden toplam 28 genç ve gençlik...

KAYSERİ (AA) - Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı'nın desteğiyle 8 ülke ve kültürden toplam 28 genç ve gençlik çalışanının katılımıyla "Girişimcilik becerilerini geliştirerek genç işsizliğin önündeki engelleri azaltmak" konulu Erasmus projesi Kayseri'de gerçekleştirildi.Heyet, proje kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi de ziyaret etti. Dokuz gün süren proje eğitimi Kayseri ve Kapadokya turu ile son buldu. Avrupa Vatandaşlığı ve Kimliği Derneği, Başkanı Mustafa Yıldız, farklı ülkeden projeye katılan gençler ve gençlik çalışanlarının, bir kültür çeşitliliği oluşturarak, farklı kültürleri daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, "Özellikle küresel anlamda yaşanan ekonomik krizler, sosyalleşmeyi engellediği gibi gençlerin hayata aktif katılımlarını kısıtlamaktadır. Projemize sosyo-kültürel ekonomik ve coğrafik nedenlerden dolayı imkanları kısıtlı olan gençleri dahil ederek gençlere Erasmus+ programları ile gençlik hareketliliğine katkı sağlamıştır." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı'nın desteğiyle 8 ülke ve kültürden toplam 28 genç ve gençlik...

KAYSERİ (AA) - Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı'nın desteğiyle 8 ülke ve kültürden toplam 28 genç ve gençlik çalışanının katılımıyla "Girişimcilik becerilerini geliştirerek genç işsizliğin önündeki engelleri azaltmak" konulu Erasmus projesi Kayseri'de gerçekleştirildi.

Heyet, proje kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi de ziyaret etti.

Dokuz gün süren proje eğitimi Kayseri ve Kapadokya turu ile son buldu.

Avrupa Vatandaşlığı ve Kimliği Derneği, Başkanı Mustafa Yıldız, farklı ülkeden projeye katılan gençler ve gençlik çalışanlarının, bir kültür çeşitliliği oluşturarak, farklı kültürleri daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, "Özellikle küresel anlamda yaşanan ekonomik krizler, sosyalleşmeyi engellediği gibi gençlerin hayata aktif katılımlarını kısıtlamaktadır. Projemize sosyo-kültürel ekonomik ve coğrafik nedenlerden dolayı imkanları kısıtlı olan gençleri dahil ederek gençlere Erasmus+ programları ile gençlik hareketliliğine katkı sağlamıştır." ifadelerini kullandı.

"Dünya Gençleri" Kayseri'de Buluştu

"Dünya Gençleri" Kayseri'de Buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.