pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beymen Club Mersin Forum Avm Açıldı

06.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 06.05.2019 - 14:58
 

Beymen Club Mersin Forum Avm Açıldı

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.BEYMEN Club açıklamasına göre,...

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.BEYMEN Club açıklamasına göre, BEYMEN Club, yeni mağazalar ile büyümeye devam ediyor. Mart ayında BEYMEN Club Agora ve BEYMEN Club Akmerkez mağazalarının açılışını gerçekleştiren BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu. 209 metrekarelik alan üzerine kurulu BEYMEN Club Mersin Forum AVM, şehir şıklığından ödün vermeyenler için hazır giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara farklı ürün kategorilerinde tasarlanan en yeni kadın ve erkek BEYMEN Club koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturuyor. BEYMEN Club Mersin Forum AVM, uzman ekibi ile her gün 10.00-22.00 saatleri arası hizmet veriyor.
İSTANBUL (AA) - BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.BEYMEN Club açıklamasına göre,...

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

BEYMEN Club açıklamasına göre, BEYMEN Club, yeni mağazalar ile büyümeye devam ediyor. Mart ayında BEYMEN Club Agora ve BEYMEN Club Akmerkez mağazalarının açılışını gerçekleştiren BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

209 metrekarelik alan üzerine kurulu BEYMEN Club Mersin Forum AVM, şehir şıklığından ödün vermeyenler için hazır giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara farklı ürün kategorilerinde tasarlanan en yeni kadın ve erkek BEYMEN Club koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturuyor.

BEYMEN Club Mersin Forum AVM, uzman ekibi ile her gün 10.00-22.00 saatleri arası hizmet veriyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.