pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 4 Yaralı

17.09.2016 - 14:48, Güncelleme: 17.09.2016 - 14:48
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 4 Yaralı

Şarkışla ilçesinde meydana gelen kazada yaralanan biri çocuk 4 kişi hastaneye kaldırıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde devrilen otomobildeki biri polis memuru 4 kişi yaralandı.Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görevli polis memuru İsa Alakabak (31) idaresindeki 36 FD 350 plakalı otomobil, Pınarbaşı-Şarkışla karayolu Cemel beldesi yakınlarında devrildi.Kazada, sürücü, eşi Türkan (30) ve oğlu Yunus Emre Alakabak (7) ile yeğeni Mert Can Özkaya (19) yaralandı. Araçta sıkışan İsa Alakabak, Şarkışla İtfaiyesi ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından çıkarıldı. Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Sivas'taki hastanelere sevk edildi.Kazada ağır yaralanan Türkan ve oğlu Yunus Emre Alakabak'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.
Şarkışla ilçesinde meydana gelen kazada yaralanan biri çocuk 4 kişi hastaneye kaldırıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde devrilen otomobildeki biri polis memuru 4 kişi yaralandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görevli polis memuru İsa Alakabak (31) idaresindeki 36 FD 350 plakalı otomobil, Pınarbaşı-Şarkışla karayolu Cemel beldesi yakınlarında devrildi.

Kazada, sürücü, eşi Türkan (30) ve oğlu Yunus Emre Alakabak (7) ile yeğeni Mert Can Özkaya (19) yaralandı. Araçta sıkışan İsa Alakabak, Şarkışla İtfaiyesi ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından çıkarıldı.

Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Sivas'taki hastanelere sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Türkan ve oğlu Yunus Emre Alakabak'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.