pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kumar Operasyonu

17.09.2016 - 14:38, Güncelleme: 17.09.2016 - 14:38
 

Eskişehir'de Kumar Operasyonu

Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda aralarında dernek başkanının da bulunduğu 42 kişi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir dernek binasında kumar oynadıkları iddia edilen 7 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Emek Mahallesi'ndeki bir kültür ve yardımlaşma derneğine operasyon düzenledi.Polis ekipleri, kumar oynadıkları belirlenen 6 kişi ile dernek başkanını yakaladı.Söz konusu 7 kişi hakkında ilgili kanun gereği yasal işlem başlatıldığı bildirildi.
Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda aralarında dernek başkanının da bulunduğu 42 kişi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir dernek binasında kumar oynadıkları iddia edilen 7 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Emek Mahallesi'ndeki bir kültür ve yardımlaşma derneğine operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, kumar oynadıkları belirlenen 6 kişi ile dernek başkanını yakaladı.

Söz konusu 7 kişi hakkında ilgili kanun gereği yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.