pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Korkma Köpeği Anla" çalıştayı düzenlendi

04.05.2019 - 14:48, Güncelleme: 04.05.2019 - 14:48
 

"Korkma Köpeği Anla" çalıştayı düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen Dr. Öğr.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Koçkaya tarafından geliştirilmiş olan "Korkma, Köpeği Anla" projesi, gelen talep ile çalıştaya dönüştü.Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür merkezinde gerçekleşen "Korkma, Köpeği Anla" çalıştayına Sivas dışından bir çok üniversiteden ve Cumhuriyet Üniversitesi'nden çok sayıda akademisyen, ana sınıfı öğrencileri velileri ve öğrenciler katıldı.Program Saygı Duruşunda durulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra okul öncesi eğitim kurumlarında gerçekleştirilen "Korkma, Köpeği Anla" etkinliklerinin mini bir video gösterimi yapıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Feride Özlem Elagöz hayvan ve insan sevgisi konusunda güncel dizi sahneleri ve sosyal yaşamdan kesitler sundu. Çalıştayın kapanış oturumunda ise Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Koçkaya tarafından katılımcılara çalıştay hakkında bilgi verildi.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen Dr. Öğr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Koçkaya tarafından geliştirilmiş olan "Korkma, Köpeği Anla" projesi, gelen talep ile çalıştaya dönüştü.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür merkezinde gerçekleşen "Korkma, Köpeği Anla" çalıştayına Sivas dışından bir çok üniversiteden ve Cumhuriyet Üniversitesi'nden çok sayıda akademisyen, ana sınıfı öğrencileri velileri ve öğrenciler katıldı.

Program Saygı Duruşunda durulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra okul öncesi eğitim kurumlarında gerçekleştirilen "Korkma, Köpeği Anla" etkinliklerinin mini bir video gösterimi yapıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Feride Özlem Elagöz hayvan ve insan sevgisi konusunda güncel dizi sahneleri ve sosyal yaşamdan kesitler sundu. Çalıştayın kapanış oturumunda ise Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Koçkaya tarafından katılımcılara çalıştay hakkında bilgi verildi.

"Korkma Köpeği Anla" çalıştayı düzenlendi

"Korkma Köpeği Anla" çalıştayı düzenlendi

"Korkma Köpeği Anla" çalıştayı düzenlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.