pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anaokulu Öğrencilerinden Yürüyüş Etkinliği

04.05.2019 - 09:38, Güncelleme: 04.05.2019 - 09:38
 

Anaokulu Öğrencilerinden Yürüyüş Etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri tarafından "Adım At, Sağlığına Sağlık Kat" sloganı kapsamında...

KIRIKKALE (AA) - Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri tarafından "Adım At, Sağlığına Sağlık Kat" sloganı kapsamında yürüyüş etkinliği düzenlendi.Kırıkkale Şehir Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan proje koordinatörü Yasemin Güngör, "Adım At, Sağlığına Sağlık Kat" projesinin 13'ü yurt dışı 103'ü yurt içi olmak üzere toplamda 116 okul ortaklığı ile yürütülen geniş kapsamlı bir proje olduğunu söyledi.Altı aydır farklı etkinliklerle projeyi başarılı bir şekilde yürüttüklerini belirten Güngör, haziran ayında kalite ödülü almak için başvuru yapacaklarını ifade etti.Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin de katımıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi.
KIRIKKALE (AA) - Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri tarafından "Adım At, Sağlığına Sağlık Kat" sloganı kapsamında...

KIRIKKALE (AA) - Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri tarafından "Adım At, Sağlığına Sağlık Kat" sloganı kapsamında yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Kırıkkale Şehir Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan proje koordinatörü Yasemin Güngör, "Adım At, Sağlığına Sağlık Kat" projesinin 13'ü yurt dışı 103'ü yurt içi olmak üzere toplamda 116 okul ortaklığı ile yürütülen geniş kapsamlı bir proje olduğunu söyledi.

Altı aydır farklı etkinliklerle projeyi başarılı bir şekilde yürüttüklerini belirten Güngör, haziran ayında kalite ödülü almak için başvuru yapacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin de katımıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.