pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uzğur: “Ligin sıkıştığı son haftalarda bir puan bile çok önemli”

03.05.2019 - 23:08, Güncelleme: 03.05.2019 - 23:08
 

Uzğur: “Ligin sıkıştığı son haftalarda bir puan bile çok önemli”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Ersel Uzğur, Başakşehir karşısında aldıkları önemli bir puanın ardından yaptığı açıklamada, ligin sıkıştığı...

DG Sivasspor Teknik Direktörü Ersel Uzğur, Başakşehir karşısında aldıkları önemli bir puanın ardından yaptığı açıklamada, ligin sıkıştığı son haftalarda aldıkları bu bir puanın çok önemli olduğunu söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Başakşehir ile karşılaşan Sivasspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Sivasspor Teknik Direktörü Ersel Uzğur, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Futbolcu arkadaşlarımızın verdiği mücadele gerçekten takdire değer. Takım olarak çok güzel bir savunma oyunu oynadık. 3-4 gol olabilecek pozisyonlara da girdik. Maalesef değerlendiremedik. Başakşehir gibi ligimizin en iyi takımlarından birisinin karşısında da 1-2 pozisyon verdik. Buda bizim adımıza sevindirici. Tabii ki bu mücadele ile 3 puan alarak müsabakayı bitirmek isterdik ama maalesef bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık. Ligin sıkıştığı son haftalarda bir puan bile çok önemli. Bu bir puan sonraki maçlarda da işimize yarayacaktır" dedi.
DG Sivasspor Teknik Direktörü Ersel Uzğur, Başakşehir karşısında aldıkları önemli bir puanın ardından yaptığı açıklamada, ligin sıkıştığı...
DG Sivasspor Teknik Direktörü Ersel Uzğur, Başakşehir karşısında aldıkları önemli bir puanın ardından yaptığı açıklamada, ligin sıkıştığı son haftalarda aldıkları bu bir puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Başakşehir ile karşılaşan Sivasspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Sivasspor Teknik Direktörü Ersel Uzğur, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Futbolcu arkadaşlarımızın verdiği mücadele gerçekten takdire değer. Takım olarak çok güzel bir savunma oyunu oynadık. 3-4 gol olabilecek pozisyonlara da girdik. Maalesef değerlendiremedik. Başakşehir gibi ligimizin en iyi takımlarından birisinin karşısında da 1-2 pozisyon verdik. Buda bizim adımıza sevindirici. Tabii ki bu mücadele ile 3 puan alarak müsabakayı bitirmek isterdik ama maalesef bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık. Ligin sıkıştığı son haftalarda bir puan bile çok önemli. Bu bir puan sonraki maçlarda da işimize yarayacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.