pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Büyükkılıç'tan Doğaya Davet

03.05.2019 - 15:53, Güncelleme: 03.05.2019 - 15:53
 

Başkan Büyükkılıç'tan Doğaya Davet

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, doğa ve spor tutkunlarını Spor AŞ'nin Sarımsaklı Barajı'nda gerçekleştireceği...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, doğa ve spor tutkunlarını Spor AŞ'nin Sarımsaklı Barajı'nda gerçekleştireceği doğa yürüyüşü ve fidan dikme etkinliğine davet etti.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Mayıs'taki etkinlikte 10 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını belirtti.Tüm vatandaşları bu etkinliğe davet eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Yürüyüş ve fidan dikimine katılmak isteyenler, Spor AŞ'nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından kayıtlarını yaptırabilecek. Servislerle Sarımsaklı Barajı'na ulaşabilecekler. Tüm spor ve çevre tutkunlarını bu güzel etkinliğe bekliyoruz. Servisler, güzergahlardan 08.00'de hareket edecek. Yürüyüş ise saat 09.00'da başlayacak."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, doğa ve spor tutkunlarını Spor AŞ'nin Sarımsaklı Barajı'nda gerçekleştireceği...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, doğa ve spor tutkunlarını Spor AŞ'nin Sarımsaklı Barajı'nda gerçekleştireceği doğa yürüyüşü ve fidan dikme etkinliğine davet etti.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Mayıs'taki etkinlikte 10 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını belirtti.

Tüm vatandaşları bu etkinliğe davet eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Yürüyüş ve fidan dikimine katılmak isteyenler, Spor AŞ'nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından kayıtlarını yaptırabilecek. Servislerle Sarımsaklı Barajı'na ulaşabilecekler. Tüm spor ve çevre tutkunlarını bu güzel etkinliğe bekliyoruz. Servisler, güzergahlardan 08.00'de hareket edecek. Yürüyüş ise saat 09.00'da başlayacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.