pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Gıda Denetimi

03.05.2019 - 15:18, Güncelleme: 03.05.2019 - 15:18
 

Sivas'ta Gıda Denetimi

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman Müdürlüğü, ramazan ayının gelmesiyle gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini denetleyecek.İl Müdürü Seyit...

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman Müdürlüğü, ramazan ayının gelmesiyle gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini denetleyecek.İl Müdürü Seyit Yıldız, ramazan boyunca Sivas'ta gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetimlerin aralıksız devem edeceğini söyledi. Özellikle ekmek, pide çeşitleri, pastacılık ürünleri, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetimlere ağırlık vereceklerini belirten Yıldız, "Gıda güvenliğinin sağlanabilmesi için tüketicilerimize de büyük görevler düşmektedir. Tüketicilerimizin de aldıkları gıda maddelerinde seçici olmaları, gıdaları satın alırken etiketsiz, ambalajsız ve açıkta satılan ürün almamaları, son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri ve tüketim sürecinde özellikle hayvansal gıdalarda muhafaza koşullarına dikkat etmeleri gerekmektedir." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman Müdürlüğü, ramazan ayının gelmesiyle gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini denetleyecek.İl Müdürü Seyit...

SİVAS (AA) - Sivas Tarım ve Orman Müdürlüğü, ramazan ayının gelmesiyle gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini denetleyecek.

İl Müdürü Seyit Yıldız, ramazan boyunca Sivas'ta gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetimlerin aralıksız devem edeceğini söyledi.

Özellikle ekmek, pide çeşitleri, pastacılık ürünleri, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetimlere ağırlık vereceklerini belirten Yıldız, "Gıda güvenliğinin sağlanabilmesi için tüketicilerimize de büyük görevler düşmektedir. Tüketicilerimizin de aldıkları gıda maddelerinde seçici olmaları, gıdaları satın alırken etiketsiz, ambalajsız ve açıkta satılan ürün almamaları, son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri ve tüketim sürecinde özellikle hayvansal gıdalarda muhafaza koşullarına dikkat etmeleri gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.