pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çiçek Tutkunları "Floralfest"te Buluştu

Spor 03.05.2019 - 14:28, Güncelleme: 03.05.2019 - 14:28
 

Çiçek Tutkunları "Floralfest"te Buluştu

ANKARA (AA) - Çiçekler hakkında bilgi vermek ve meraklılarına aranjman tekniklerini öğretmek amacıyla düzenlenen çiçek festivali "Floralfest", Armada...

ANKARA (AA) - Çiçekler hakkında bilgi vermek ve meraklılarına aranjman tekniklerini öğretmek amacıyla düzenlenen çiçek festivali "Floralfest", Armada Alışveriş Merkezi'nde başladı. Ankara'da ilk kez düzenlenen festival, çiçek tasarımlarına ilgi duyanların yanı sıra Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden birçok tasarımcı ve 35'den fazla butik çiçekçiyi bir araya getirdi. Özel atölye çalışmaları ve konserlerin de yapılacağı festivalde 2019'un çiçek ve buket modasıyla ilgili bilgi de alınabilecek. Festival kapsamında yarın Ahırkapı Roman Orkestrası'nın katılımıyla Hıdırellez kutlaması yapılacak.Atölye programı kapsamında bahçe ve ev dekorasyonu meraklıları için aranjman atölyeleri, yeni evlenecek çiftler için gelinliğe uygun buket seçimine dair söyleşiler gerçekleştirilecek. Festival 5 Mayıs'ta sona erecek.
ANKARA (AA) - Çiçekler hakkında bilgi vermek ve meraklılarına aranjman tekniklerini öğretmek amacıyla düzenlenen çiçek festivali "Floralfest", Armada...

ANKARA (AA) - Çiçekler hakkında bilgi vermek ve meraklılarına aranjman tekniklerini öğretmek amacıyla düzenlenen çiçek festivali "Floralfest", Armada Alışveriş Merkezi'nde başladı.

Ankara'da ilk kez düzenlenen festival, çiçek tasarımlarına ilgi duyanların yanı sıra Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden birçok tasarımcı ve 35'den fazla butik çiçekçiyi bir araya getirdi.

Özel atölye çalışmaları ve konserlerin de yapılacağı festivalde 2019'un çiçek ve buket modasıyla ilgili bilgi de alınabilecek.

Festival kapsamında yarın Ahırkapı Roman Orkestrası'nın katılımıyla Hıdırellez kutlaması yapılacak.

Atölye programı kapsamında bahçe ve ev dekorasyonu meraklıları için aranjman atölyeleri, yeni evlenecek çiftler için gelinliğe uygun buket seçimine dair söyleşiler gerçekleştirilecek.

Festival 5 Mayıs'ta sona erecek.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.