pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Kongresi'nin 100'üncü Yılı Etkinlikleri

03.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 03.05.2019 - 12:43
 

Sivas Kongresi'nin 100'üncü Yılı Etkinlikleri

SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında fidan dikildi.İlçeye bağlı Çatpınar köyünde 1919 çam...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında fidan dikildi.İlçeye bağlı Çatpınar köyünde 1919 çam fidanı toprakla buluşturuldu.Programa Kaymakam Ahmet Solmaz, kurum personeli ve vatandaşlar katıldı.Solmaz, "Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkileri kapsamında 1919 sarı çam fidanı ile hatıra ormanı oluşturuyoruz. Tarihin önemini bu anlamlı etkinlik ile taçlandırmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında fidan dikildi.İlçeye bağlı Çatpınar köyünde 1919 çam...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında fidan dikildi.

İlçeye bağlı Çatpınar köyünde 1919 çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Programa Kaymakam Ahmet Solmaz, kurum personeli ve vatandaşlar katıldı.

Solmaz, "Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkileri kapsamında 1919 sarı çam fidanı ile hatıra ormanı oluşturuyoruz. Tarihin önemini bu anlamlı etkinlik ile taçlandırmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.