pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hadim'de Kermes Ve Kütüphane Açılışı

03.05.2019 - 12:38, Güncelleme: 03.05.2019 - 12:38
 

Hadim'de Kermes Ve Kütüphane Açılışı

KONYA (AA) - Hadim İmam Hatip Ortaokulunda Z Kütüphane açılışı ve okul yararına kermes düzenlendi.Okul bahçesinde gerçekleşen program, saygı duruşu,...

KONYA (AA) - Hadim İmam Hatip Ortaokulunda Z Kütüphane açılışı ve okul yararına kermes düzenlendi.Okul bahçesinde gerçekleşen program, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ve Kur'an tilaveti ile sürdü.Öğrenciler, velilerin de desteğiyle evde hazırladıkları yiyecekleri ve pişirdikleri yemekleri satışa sundu. Etkinliğe Hadim Kaymakamı Osman Kural, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Garnizon Komutanı Burak Hamdi Zorlu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Korkmaz, daire amirleri, öğrenci ve veliler katıldı.
KONYA (AA) - Hadim İmam Hatip Ortaokulunda Z Kütüphane açılışı ve okul yararına kermes düzenlendi.Okul bahçesinde gerçekleşen program, saygı duruşu,...

KONYA (AA) - Hadim İmam Hatip Ortaokulunda Z Kütüphane açılışı ve okul yararına kermes düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleşen program, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ve Kur'an tilaveti ile sürdü.

Öğrenciler, velilerin de desteğiyle evde hazırladıkları yiyecekleri ve pişirdikleri yemekleri satışa sundu.

Etkinliğe Hadim Kaymakamı Osman Kural, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Garnizon Komutanı Burak Hamdi Zorlu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Korkmaz, daire amirleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.