pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta dolu sürprizi

02.05.2019 - 20:53, Güncelleme: 02.05.2019 - 20:53
 

Sivas’ta dolu sürprizi

Sivas'ın İmranlı ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan gök gürültüsü ve dolu yağışı, güneşli geçen günün ardından ilçe halkı için sürpriz...

Sivas'ın İmranlı ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan gök gürültüsü ve dolu yağışı, güneşli geçen günün ardından ilçe halkı için sürpriz oldu.Sivas'ın İmranlı ilçesinde akşam saatlerinde gök gürültüsü ve çakan şimşeklerle birlikte yağan dolu, ilçe merkezini biranda beyaza bürüdü. Gün içerisinde güneşli hava etkili olurken akşam yağan dolu ilçe halkı için sürpriz oldu. Hazırlıksız yakalananlar iş yerlerinde mahsur kaldı.
Sivas'ın İmranlı ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan gök gürültüsü ve dolu yağışı, güneşli geçen günün ardından ilçe halkı için sürpriz...
Sivas'ın İmranlı ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan gök gürültüsü ve dolu yağışı, güneşli geçen günün ardından ilçe halkı için sürpriz oldu.

Sivas'ın İmranlı ilçesinde akşam saatlerinde gök gürültüsü ve çakan şimşeklerle birlikte yağan dolu, ilçe merkezini biranda beyaza bürüdü. Gün içerisinde güneşli hava etkili olurken akşam yağan dolu ilçe halkı için sürpriz oldu. Hazırlıksız yakalananlar iş yerlerinde mahsur kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.