pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

02.05.2019 - 14:43, Güncelleme: 02.05.2019 - 14:43
 

Sivas'ta "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Ziya Gökalp Ortaokulu'nda "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.Okulun konferans salonunda düzenlenen fuarın açılışını, İl Milli...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Ziya Gökalp Ortaokulu'nda "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.Okulun konferans salonunda düzenlenen fuarın açılışını, İl Milli Eğitim Şube müdürleri Mehmet Başçil ve Abdullah Arslan ile öğrenciler gerçekleştirdi.Açılışın ardından davetliler teknoloji tasarım, robotik kodlama, matematik ve fizik gibi alanlarında 23 projeden oluşan seriyi gezerek öğrencilerden bilgi aldılar.Okul Müdürü Aydın Yılmaz, AA muhabirine, "Bilim fuarı kapsamında öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik yeteneklerini ortaya koymalarına imkan verecek bir çalışma gerçekleştirdik. Dokuz branşta 23 projenin yer aldığı sergimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim." dedi.Sergide okulun müzik gurubu mini konser verdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Ziya Gökalp Ortaokulu'nda "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.Okulun konferans salonunda düzenlenen fuarın açılışını, İl Milli...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Ziya Gökalp Ortaokulu'nda "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen fuarın açılışını, İl Milli Eğitim Şube müdürleri Mehmet Başçil ve Abdullah Arslan ile öğrenciler gerçekleştirdi.

Açılışın ardından davetliler teknoloji tasarım, robotik kodlama, matematik ve fizik gibi alanlarında 23 projeden oluşan seriyi gezerek öğrencilerden bilgi aldılar.

Okul Müdürü Aydın Yılmaz, AA muhabirine, "Bilim fuarı kapsamında öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik yeteneklerini ortaya koymalarına imkan verecek bir çalışma gerçekleştirdik. Dokuz branşta 23 projenin yer aldığı sergimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim." dedi.

Sergide okulun müzik gurubu mini konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.