pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Özkan İşçileri Ziyaret Etti

01.05.2019 - 15:24, Güncelleme: 01.05.2019 - 15:24
 

Başkan Özkan İşçileri Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Sağlık Camii'ndeki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.Personele kolaylık dileyen ve...

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Sağlık Camii'ndeki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.Personele kolaylık dileyen ve cami cemaati ile sohbet eden Altun, buradaki çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti.Yapılan çalışmalara da değinen Altun, "Sağlık Camii'nde belediye olarak yürüttüğümüz çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. Camiyi çevreleyen duvarları kaldırarak ulaşımı kolaylaştırıp camimizi daha görünür hale getirdik. Bahçeye yeni yeşil alanlarla birlikte çiçeklik ilave ettik. Bahçede bulunan zemin kaplamalarını değiştirerek daha estetik bir hale getirdik. İnşallah burada yaptığımız çalışmaları tamamladığımızda camimiz ferah ve bakımlı bir görüntüye kavuşacak." diye konuştu.Mahalle sakinleri ve cami cemaati ise yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Altun’a teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Sağlık Camii'ndeki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.Personele kolaylık dileyen ve...

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Sağlık Camii'ndeki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Personele kolaylık dileyen ve cami cemaati ile sohbet eden Altun, buradaki çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti.

Yapılan çalışmalara da değinen Altun, "Sağlık Camii'nde belediye olarak yürüttüğümüz çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. Camiyi çevreleyen duvarları kaldırarak ulaşımı kolaylaştırıp camimizi daha görünür hale getirdik. Bahçeye yeni yeşil alanlarla birlikte çiçeklik ilave ettik. Bahçede bulunan zemin kaplamalarını değiştirerek daha estetik bir hale getirdik. İnşallah burada yaptığımız çalışmaları tamamladığımızda camimiz ferah ve bakımlı bir görüntüye kavuşacak." diye konuştu.

Mahalle sakinleri ve cami cemaati ise yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Altun’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.