pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

1 Mayıs'ta Çalışan Kadınlar Yemekte Bir Araya Geldi

01.05.2019 - 15:03, Güncelleme: 01.05.2019 - 15:03
 

1 Mayıs'ta Çalışan Kadınlar Yemekte Bir Araya Geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışan kadınlar, sendika yönetimi tarafından iş yerlerinden izin alınarak yemekte bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışan kadınlar, sendika yönetimi tarafından iş yerlerinden izin alınarak yemekte bir araya getirildi. Tüm-İş Konfederasyonu Kadın Komisyonu, çeşitli sektörlerde bugün çalışan 30 kadın için iş yerinden izin aldı.İzin alınan kadınlarla yemekte bir araya gelen Komisyonu Başkanı Tuğba Altunbaş, AA muhabirine, "Zor şartlarda çalışan hanım kardeşlerimizle 1 Mayıs'da mutlu bir an geçirmenin keyfini yaşıyoruz. Biz onların her daim gülmesini ve mutlu olmasını istiyoruz. Onların ne zor şartlarda çalıştığını anlamak adına 1 Mayıs'ta onların yerine biz çalıştık. Geri dönüşüm, tarım, benzin istasyonu ve taksi şoförlüğü gibi mesleklerde çalışan kardeşlerimize bu şekilde hatırlatmak istedik." diye konuştu. Yemeğe katılan kadınlara çiçek hediye edildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışan kadınlar, sendika yönetimi tarafından iş yerlerinden izin alınarak yemekte bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışan kadınlar, sendika yönetimi tarafından iş yerlerinden izin alınarak yemekte bir araya getirildi.

Tüm-İş Konfederasyonu Kadın Komisyonu, çeşitli sektörlerde bugün çalışan 30 kadın için iş yerinden izin aldı.

İzin alınan kadınlarla yemekte bir araya gelen Komisyonu Başkanı Tuğba Altunbaş, AA muhabirine, "Zor şartlarda çalışan hanım kardeşlerimizle 1 Mayıs'da mutlu bir an geçirmenin keyfini yaşıyoruz. Biz onların her daim gülmesini ve mutlu olmasını istiyoruz. Onların ne zor şartlarda çalıştığını anlamak adına 1 Mayıs'ta onların yerine biz çalıştık. Geri dönüşüm, tarım, benzin istasyonu ve taksi şoförlüğü gibi mesleklerde çalışan kardeşlerimize bu şekilde hatırlatmak istedik." diye konuştu.

Yemeğe katılan kadınlara çiçek hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.