pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne Ziyaret

30.04.2019 - 16:09, Güncelleme: 30.04.2019 - 16:09
 

Öğrencilerden Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne Ziyaret

ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde Emine Rasim Özkaya İlkokulu öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.Öğrenciler...

ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde Emine Rasim Özkaya İlkokulu öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.Öğrenciler yanlarında götürdükleri mamalar ile hayvanları besledi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı açıklamada, çocukların hayvan sevgisi kazanması için barınağı sürekli ziyaret etmesi gerektiğini söyledi. Gelecek kuşaklara şimdiden hayvan sevgisi ve doğa bilincinin aşılanması gerektiğini işaret eden Köse, şöyle konuştu: "Merkezimiz, sahipsiz hayvanlara yönelik hem tedavi hem de rehabilitasyon çalışmaları yürütüyor. Burada yapılan çalışmaları çocuklarımıza göstermek, çalışmalar hakkında bilgilendirmek, küçük yaşta hayvan sevgisini aşılamak açısından son derece önemli. Barınak ziyareti sadece bizi değil, ilgiye ve sevgiye muhtaç dostlarımızı da mutlu ediyor."
ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde Emine Rasim Özkaya İlkokulu öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.Öğrenciler...

ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde Emine Rasim Özkaya İlkokulu öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Öğrenciler yanlarında götürdükleri mamalar ile hayvanları besledi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı açıklamada, çocukların hayvan sevgisi kazanması için barınağı sürekli ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.

Gelecek kuşaklara şimdiden hayvan sevgisi ve doğa bilincinin aşılanması gerektiğini işaret eden Köse, şöyle konuştu:

"Merkezimiz, sahipsiz hayvanlara yönelik hem tedavi hem de rehabilitasyon çalışmaları yürütüyor. Burada yapılan çalışmaları çocuklarımıza göstermek, çalışmalar hakkında bilgilendirmek, küçük yaşta hayvan sevgisini aşılamak açısından son derece önemli. Barınak ziyareti sadece bizi değil, ilgiye ve sevgiye muhtaç dostlarımızı da mutlu ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.