pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Oran Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

30.04.2019 - 15:48, Güncelleme: 30.04.2019 - 15:48
 

Oran Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

SİVAS (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) nisan ayı olağan toplantısı yapıldı.Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Bey Salonu’nda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) nisan ayı olağan toplantısı yapıldı.Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Bey Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Sivas Valisi Salih Ayhan, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ile diğer yetkililer katıldı.Toplantıda Kayseri, Sivas ve Yozgat'ı kapsayan çalışmalar masaya yatırıldı.ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için ajans olarak ilgili sektörleri desteklemeye devam ettiklerini söyledi. Bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Günaydın, "Ajansımıza sunulan projeleri değerlendirerek, bölgemize katkı sunabileceğini düşündüğümüz projeleri desteklemeye gayret gösteriyoruz." dedi.Kayseri, Sivas ve Yozgat'ın turizm destinasyonu bölgesi olduğunu, bu noktada ajansın çeşitli projeler hazırladığını dile getiren Günaydın, "Bu alandaki çalışmalarımızın ülkemiz ve illerimiz için önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Sektörde turizm alanındaki firmalardan kurumlara kadar yapılan tüm çalışmaları takip ediyoruz. Bizlere sunulan önerileri hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımız firmaları ziyaret ederek, bilgilendirme çalışmaları yapıyor." ifadelerini kullandı.Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve kurul üyelerinin yaptığı konuşmalarla tamamlandı.
SİVAS (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) nisan ayı olağan toplantısı yapıldı.Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Bey Salonu’nda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) nisan ayı olağan toplantısı yapıldı.

Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Bey Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Sivas Valisi Salih Ayhan, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ile diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda Kayseri, Sivas ve Yozgat'ı kapsayan çalışmalar masaya yatırıldı.

ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için ajans olarak ilgili sektörleri desteklemeye devam ettiklerini söyledi.

Bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Günaydın, "Ajansımıza sunulan projeleri değerlendirerek, bölgemize katkı sunabileceğini düşündüğümüz projeleri desteklemeye gayret gösteriyoruz." dedi.

Kayseri, Sivas ve Yozgat'ın turizm destinasyonu bölgesi olduğunu, bu noktada ajansın çeşitli projeler hazırladığını dile getiren Günaydın, "Bu alandaki çalışmalarımızın ülkemiz ve illerimiz için önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Sektörde turizm alanındaki firmalardan kurumlara kadar yapılan tüm çalışmaları takip ediyoruz. Bizlere sunulan önerileri hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımız firmaları ziyaret ederek, bilgilendirme çalışmaları yapıyor." ifadelerini kullandı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve kurul üyelerinin yaptığı konuşmalarla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.