pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Turkcell, Teknolojisiyle Kayıp Yakınlarının Sesi Oluyor

Spor 30.04.2019 - 12:48, Güncelleme: 30.04.2019 - 12:48
 

Turkcell, Teknolojisiyle Kayıp Yakınlarının Sesi Oluyor

30 Nisan’da kullanıcıların cep telefonu kapalıyken devreye giren "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak gerçek bir kayıp yakınının sesi ve mesajı dinletilecek

İSTANBUL (AA) - Turkcell, 30 Nisan’da Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalarda telefon kapalıyken devreye giren "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak, yakınını kaybeden aileleri temsilen, Yakınlarını Kaybetmiş Aileler Derneği (YAKAD) Başkanı Zafer Özbilici’nin sesinden bir mesaj dinletilecek.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell, şimdi de yakınlarını kaybetmiş ailelere teknolojisiyle destek oluyor. Buna göre 30 Nisan’da sadece bir günlüğüne, Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalarda telefon kapalıyken devreye giren "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak, yakınını kaybeden aileleri temsilen, kendisi de kardeşini kaybeden YAKAD Başkanı Zafer Özbilici’nin sesinden bir mesaj dinletilecek. Turkcell bu sayede ailelere destek olarak toplumda bu konuda oluşturulan bilince katkı sağlanmayı hedefliyor. Turkcell’in hayata geçirdiği bu projeyle kayıplarına ulaşmak isteyen ailelere bir destek daha sağlanmış olacak. Bunun yanı sıra mesajı dinleyerek, ulasilamayanlar.com sitesini ziyaret eden Turkcell kullanıcıları, yeni kayıpların yaşanmaması için bilinçlendirilecek.
30 Nisan’da kullanıcıların cep telefonu kapalıyken devreye giren "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak gerçek bir kayıp yakınının sesi ve mesajı dinletilecek

İSTANBUL (AA) - Turkcell, 30 Nisan’da Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalarda telefon kapalıyken devreye giren "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak, yakınını kaybeden aileleri temsilen, Yakınlarını Kaybetmiş Aileler Derneği (YAKAD) Başkanı Zafer Özbilici’nin sesinden bir mesaj dinletilecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell, şimdi de yakınlarını kaybetmiş ailelere teknolojisiyle destek oluyor. Buna göre 30 Nisan’da sadece bir günlüğüne, Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalarda telefon kapalıyken devreye giren "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak, yakınını kaybeden aileleri temsilen, kendisi de kardeşini kaybeden YAKAD Başkanı Zafer Özbilici’nin sesinden bir mesaj dinletilecek. Turkcell bu sayede ailelere destek olarak toplumda bu konuda oluşturulan bilince katkı sağlanmayı hedefliyor.

Turkcell’in hayata geçirdiği bu projeyle kayıplarına ulaşmak isteyen ailelere bir destek daha sağlanmış olacak. Bunun yanı sıra mesajı dinleyerek, ulasilamayanlar.com sitesini ziyaret eden Turkcell kullanıcıları, yeni kayıpların yaşanmaması için bilinçlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.