pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Robotik Kodlama Sergisi Açıldı

29.04.2019 - 17:33, Güncelleme: 29.04.2019 - 17:33
 

Beypazarı'nda Robotik Kodlama Sergisi Açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen robotik kodlama sergisi açıldı. Serginin...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen robotik kodlama sergisi açıldı. Serginin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Robotik kodlama yarışmasında dereceye giren projelerin sahiplerine ödülleri verildi. Dursun, öğrencilerin proje sunumu eşliğinde sergiyi gezdi. Öğrencilerin artık yazılım ve kodlama öğrendiğini belirten Dursun, "Çocuklarımız artık geleceği idare etmeye çalışıyor. Çocuklarımız küçük birimlerde büyük işler yapmayı becerebiliyor. Çocukların bu beceri ve gayretleri neticesinde artık maddi değeri çok yüksek olan büyük projeler de gerçekleştirebileceklerini düşünüyorum." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen robotik kodlama sergisi açıldı. Serginin...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen robotik kodlama sergisi açıldı.

Serginin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Robotik kodlama yarışmasında dereceye giren projelerin sahiplerine ödülleri verildi.

Dursun, öğrencilerin proje sunumu eşliğinde sergiyi gezdi.

Öğrencilerin artık yazılım ve kodlama öğrendiğini belirten Dursun, "Çocuklarımız artık geleceği idare etmeye çalışıyor. Çocuklarımız küçük birimlerde büyük işler yapmayı becerebiliyor. Çocukların bu beceri ve gayretleri neticesinde artık maddi değeri çok yüksek olan büyük projeler de gerçekleştirebileceklerini düşünüyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.