pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uyuşturucu operasyonu, 7 gözaltı 2 tutuklu

29.04.2019 - 15:03, Güncelleme: 29.04.2019 - 15:03
 

Uyuşturucu operasyonu, 7 gözaltı 2 tutuklu

Sivas İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik İstanbul ve Sivas'ta 4 noktaya eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7...

Sivas İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik İstanbul ve Sivas'ta 4 noktaya eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.Sivas İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından, örgütle olarak uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptıkları düşünülen bir çeteye yönelik, İstanbul ve Sivas'ta 4 aynı noktaya baskınlar düzenlendi. Düzenlenen baskınlarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 adet otomatik av tüfeği, 752 gram esrar, 220 gram kenevir tohumu ele geçildi. 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 kişiden 5'i çıkartıldıkları adli makamlar tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 2 kişi ise tutuklandı.
Sivas İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik İstanbul ve Sivas'ta 4 noktaya eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7...
Sivas İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik İstanbul ve Sivas'ta 4 noktaya eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Sivas İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından, örgütle olarak uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptıkları düşünülen bir çeteye yönelik, İstanbul ve Sivas'ta 4 aynı noktaya baskınlar düzenlendi. Düzenlenen baskınlarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 adet otomatik av tüfeği, 752 gram esrar, 220 gram kenevir tohumu ele geçildi. 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 kişiden 5'i çıkartıldıkları adli makamlar tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 2 kişi ise tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.