pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Şüpheli Ölüm

28.04.2019 - 02:38, Güncelleme: 28.04.2019 - 02:38
 

Eskişehir'de Şüpheli Ölüm

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi evinde ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Sevinç Caddesi'ndeki bir sitede yaşayan Şükrü Tosun...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi evinde ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Sevinç Caddesi'ndeki bir sitede yaşayan Şükrü Tosun (50), eve gelen yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tosun'un hayatını kaybettiğini belirledi.Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından Şükrü Tosun'un cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.Evli ve iki çocuk babası Tosun'un, Tepebaşı Belediyesinde şoför olarak çalıştığı öğrenildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi evinde ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Sevinç Caddesi'ndeki bir sitede yaşayan Şükrü Tosun...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişi evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Sevinç Caddesi'ndeki bir sitede yaşayan Şükrü Tosun (50), eve gelen yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tosun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından Şükrü Tosun'un cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Evli ve iki çocuk babası Tosun'un, Tepebaşı Belediyesinde şoför olarak çalıştığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.