pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Gençliğe Değer Projesi" Eğitimleri

27.04.2019 - 16:28, Güncelleme: 27.04.2019 - 16:28
 

"Gençliğe Değer Projesi" Eğitimleri

KIRŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Kırşehir Müftülüğünce gençlere verilen...

KIRŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Kırşehir Müftülüğünce gençlere verilen dini eğitimler devam ediyor.İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında öğrenci ve gençlerle buluşan İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Şaban Çakır, Karlı Camisinin konferans salonunda İslam ahlakı ve Hazreti Peygamberin hayatından bölümler anlattı.İl Müftülüğü Maneviyat Rehberi Abdulkadir Erel ise İslam ahlakı ve Hazreti Peygamberin hayatından örnekler anlatarak, gençlerin sorularını cevaplandırdı.Eğitimin ardından öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Kırşehir Müftülüğünce gençlere verilen...

KIRŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Kırşehir Müftülüğünce gençlere verilen dini eğitimler devam ediyor.

İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında öğrenci ve gençlerle buluşan İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Şaban Çakır, Karlı Camisinin konferans salonunda İslam ahlakı ve Hazreti Peygamberin hayatından bölümler anlattı.

İl Müftülüğü Maneviyat Rehberi Abdulkadir Erel ise İslam ahlakı ve Hazreti Peygamberin hayatından örnekler anlatarak, gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Eğitimin ardından öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.