pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fünyeyle Patlatılan Şüpheli Valizden Bebek Bezi Çıktı

27.04.2019 - 00:03, Güncelleme: 27.04.2019 - 00:03
 

Fünyeyle Patlatılan Şüpheli Valizden Bebek Bezi Çıktı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de kaldırım üzerine bırakılan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı. Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi'nde kaldırım üzerinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de kaldırım üzerine bırakılan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı. Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi'nde kaldırım üzerinde şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.Ekipler güvenlik önlemi alırken, bölgeye her ihtimale karşı 112 Acil Servis ekibi de geldi.Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemenin ardından şüpheli valiz fünye ile kontrollü şekilde patlatıldı.Yapılan incelemede valizin içerisinden bebek bezi ve hasta bezi çıktı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de kaldırım üzerine bırakılan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı. Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi'nde kaldırım üzerinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de kaldırım üzerine bırakılan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı.

Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi'nde kaldırım üzerinde şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Ekipler güvenlik önlemi alırken, bölgeye her ihtimale karşı 112 Acil Servis ekibi de geldi.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemenin ardından şüpheli valiz fünye ile kontrollü şekilde patlatıldı.

Yapılan incelemede valizin içerisinden bebek bezi ve hasta bezi çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.