pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de 110 Bin Kişi 110 Bin Ağaç Dikilecek

26.04.2019 - 11:58, Güncelleme: 26.04.2019 - 11:58
 

Nevşehir'de 110 Bin Kişi 110 Bin Ağaç Dikilecek

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamaya imza atarak, kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamaya imza atarak, kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç dikileceğini bildirdi.Başkan Arı, her biri 6-7 metre boyunda olan ağaçların kentin çeşitli noktalarına dikileceğini, çalışmanın belediye bütçesinden hiçbir harcama olmadan gerçekleştirileceğini belirtti.Seçim sürecinde açıkladığı projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını vurgulayan Arı, şunları kaydetti: "Daha temiz ve daha yeşil bir Nevşehir için kolları sıvadık. Şehrimizin her bir noktası pırıl pırıl ve yemyeşil olacak. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Vatandaşlarımızın daha güzel bir şehirde yaşamaları en büyük arzumuz. Biz, Nevşehir'i Türkiye'ye değil, dünyaya örnek bir şehir yapma derdindeyiz. Bu şehir için ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. Tek tek bunları gerçekleştireceğiz. Ağaçlandırma seferberliği de bunlardan biriydi. Şehrin dört bir yanına bu ağaçlarımızı dikeceğiz."
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamaya imza atarak, kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamaya imza atarak, kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç dikileceğini bildirdi.

Başkan Arı, her biri 6-7 metre boyunda olan ağaçların kentin çeşitli noktalarına dikileceğini, çalışmanın belediye bütçesinden hiçbir harcama olmadan gerçekleştirileceğini belirtti.

Seçim sürecinde açıkladığı projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını vurgulayan Arı, şunları kaydetti:

"Daha temiz ve daha yeşil bir Nevşehir için kolları sıvadık. Şehrimizin her bir noktası pırıl pırıl ve yemyeşil olacak. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Vatandaşlarımızın daha güzel bir şehirde yaşamaları en büyük arzumuz. Biz, Nevşehir'i Türkiye'ye değil, dünyaya örnek bir şehir yapma derdindeyiz. Bu şehir için ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. Tek tek bunları gerçekleştireceğiz. Ağaçlandırma seferberliği de bunlardan biriydi. Şehrin dört bir yanına bu ağaçlarımızı dikeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.